Tack, vad spännande!

Ditt meddelande har blivit levererat, vi kommer att gå igenom ditt ärende så snabbt som möjligt. 
Medans du väntar rekommenderar vi att du läser lite om oss.

​​​​​​​Bohus bemanning AB är resultatet av försäljningen av AGK i Sverige AB.
 
AGK i Sverige AB bemannar Grönsakshallen Sorunda genom plockare av frukt och grönsaker fram till våren 2018. Ahmet Küçükgöl jobbar på AGK bemanning som plockare 2007 till 2008. Från maj 2008 2012 jobbar han som personalchef och företagsstrateg.
 
Under sin tid som personalchef och strateg utvecklar Ahmet ett bemanningsformat som inte liknar de traditionella bemanningsföretagen. Formatet bygger på att uppdragsgivaren står i centrum, uppdragsgivarens välbefinnande önskemål välmående, positiv ekonomisk utveckling är det viktigaste.
​​​​​​​
Bemanningsföretaget ska vara ett komplement, en resurs och en lösning - inte ett problem. Uppdragsgivarna har alla olika karaktärer då är det viktigt att bemanningsföretaget utvecklar och anpassar sig till uppdragsgivaren och inte vice versa uppdragsgivaren ska inte bli en gisslan i bemanningsföretagets händer.
 
Varje uppdragsgivare har en företagsidé och ett tänk, det tänket och de idéerna måste indoktrineras och implementeras av de medarbetare som man med varsamt väljer just för det uppdraget.
 
Hösten 2010 öppnar Grönsakshallen Sorunda en filial i Uddevalla. Grönsakshallen Sorundas ledning vet att de traditionella bemanningsföretagen inte kan erbjuda den flexibilitet kvalitet o trygghet som AGK kan.
AGK som är ett litet bemanningsföretag har inte något kontor i Uddevalla så man måste skicka ner någon som bor där under en kortare period och bygga upp bemanningen. Frågan går till Ahmet som då är personalchef om han vill bygga upp bemanningsstyrkan i Uddevalla.
 
Under denna uppbyggnadsfas kommer Ahmet i kontakt med Arthur Kastrati, Arthur som då är arbetssökande anställs som plockare.
Arthur anammar och i praktiken implementerar idéerna som Ahmet förmedlar ganska snabbt, detta är starten på ett gott samarbete de två emellan.
 
Arthurs lojalitet och arbetsförmåga imponerar på Ahmet, när Ahmet i slutet av oktober flyttat tillbaka till Stockholm fortsätter Arthur som arbetsledare i Uddevalla.
 
Hösten 2012 lämnar Ahmet AGK i Sverige AB, Arthur tar då över Ahmet tjänst som ansvarig för västra Götaland.
 
Med sin hängivenhet drar Arthur in ett par kunder till företaget bland annat,
Ring tjänst som man har bemannat sedan 2010.
VGT som man bemannat från 2017.
DHL från 2016 till 2017.
Bevego 2016 till 2018.
IAC Färgelanda 2017.
Däckgrossisten 2018
 
Vintern 2018 beslutar AGK I Sverige AB att sälja sin verksamhet, detta leder till att Arthur och Ahmet börjar fundera på att starta eget bemanningsföretag.
Man tror helt enkelt inte på att det nya företaget som vill ta över AGK’s verksamhet i Västra Götaland kommer att klara av att anamma de idéer som AGK står för.
 
April 2018 bildas Bohus Bemanning AB av Arthur Kastrati och Ahmet Küçükgöl,
man tar omgående över alla de uppdrag som AGK har.